Vi som har Swedbox kennel heter Harry & Annethe Dahlgren.
Vi bor i ett hus i Lindome, utanför Göteborg, tillsammans med våra boxrar Figo, Max & Play.

Vi har haft hund större delen av vårt gemensamma liv fast boxer skaffade vi först 1995. Men därefter har det blivit mycket hund i våra liv (tur att barnen är stora) för som hemsidan förtäljer så har vi uppfödning under prefixet Swedbox. Vårt mål är att kunna föda upp sunda och exteriört bra boxrar för bruksarbete. Vi, eller framförallt Harry, är mycket engagerad inom Boxerklubben & Brukshundsklubben GMBK och Harry är även testledare och utbildad exteriörbeskrivare på boxer.

Idag tävlar jag, Harry i elitklass spår med Figo och Max är uppflyttad till elitklass spår. Båda tävlas även i lydnad. Figo har ett flertal 1:a pris och diplom i Lkl 2. Vart det lider så ska vi väl starta i Lkl 3...
Vår Max har även han diplom i Lydnad, Lkl 1 samt 1 första pris i Lkl I.
Minstingen Play är fortfarande på tillväxt....

Förutom att vara aktiva på bruks- och lydnadsplanerna är vi aktiva utställare så förmodligen ser du oss på boxerspecialerna runt om i landet. Annethe är den som står för all marktjänsten när jag tränar/tävlar/figurerar/är på läger eller är på nåt möte, då har hon hand om våra tre hundar, eventuella valpar samt alla valpköpare.

Eftersom vi själva är så aktiva med våra hundar vill vi självfallet även att våra valpköpare ska vilja träna och kanske även tävla med den hund som de köper ifrån oss. Allra viktigast är dock att våra valpar blir älskade familjemedlemmar som får följa med på familjens äventyr.

Vi kräver alltså inte att man måste tävla/meritera hundarna vi levererar men vi blir mycket glada ifall så sker. Vill man sen längre fram ha ny eller ytterligare en hund från oss kan man i så fall räkna med god rabatt om man meriterat den första. Skulle så vara fallet att någon valpköpare lyckas hela vägen och blir svensk brukschampion så blir nästa hund från oss gratis.


 


WEBDESIGN-WEBMASTER A.GÜNTHER COPYRIGHT SWEDBOX KENNEL 2011